VORES OVERBEVISNING

Derfor vælger vi aluminium

WHY WE BELIEVE IN IT
  • Aluminium er et naturligt materiale, der forekommer næsten alle steder. Jordskorpen består af 8% aluminium. Naturligvis skader de industrielle processer, der kræves for at producere aluminium, miljøet, men de skadelige virkninger af dette kan holdes på et minimum. Ser man på et produkts miljøpåvirkning henover dets samlede livscyklus, betragtes aluminium ofte som et af de mere miljøvenlige alternativer sammenlignet med andre materialer.
  • Aluminium er let at forarbejde, ekstremt slidstærkt, korrosionsbestandigt og praktisk talt vedligeholdelsesfrit. Det er også lang lettere end andre metaller med sammenlignelige egenskaber.

KORT OG GODT

Fordelene ved aluminium

Vores bilindretning er fremstillet af 100% aluminium. Det fortsætter vi med i fremtiden, for aluminium har ufattelig mange fordele:

GERINGES GEWICHT

LAV VÆGT

Aluminium er 3 gange lettere end stål og har samtidig det perfekte forhold mellem vægt og stabilitet, hvilket også er grunden til, at det bruges flittigt indenfor krævende brancher som transport, togdrift, flytrafik og rumfart.

HOHE FESTIGKEIT

HØJ STYRKE

Styrken i ALUCAs aluminiumslegering er på højde med stål og dermed dobbelt så stærk som glasfiberforstærket kunststof, 4 gange stærkere end termoplast og hele ti gange stærkere end krydsfiner.

KORROSION

KORROSIONSBESTANDIG


Aluminium er et meget modstandsdygtigt materiale, der kort efter fremstillingen danner et oxidlag på det rå metal, hvilket forhindrer korrosion. Det er et ideelt materiale, hvis man ønsker lang levetid, selv i hårde og fugtige miljøer.

VERWINDUNG

TORSION

Torsionsspændinger i karrosseriet absorberes af de fastgjorte aluminiumsdele, således fastgørelsespunkterne til bilen ikke belastes. Det er med til at forlænge levetiden for ALUCA-produkterne – især ved kørsel på byggepladser og i off-road-områder.

RECYCLING

GENANVENDELIG

Aluminium er et værdifuldt råmateriale. Når det genanvendes korrekt kan 100% af produktet genanvendes. Modsat taler man for oliebaserede materialer om “downcycling”, fordi der kun kan laves produkter med lavere værdi ud af den genvundne råvare.

YDERLIGERE FORDELE

LET AT FORARBEJDE

ØGET NYTTELAST

LET AT RENGØRE

NÆRMEST VEDLIGEHOLDELSESFRI